Sjokolade-crêpes -

Sjokolade-crêpes

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):
Ingredienser
4 porsjoner

25 g smøreller margarin

25 g sjokolade, mørk

1 dl melk

1,5 dl vann

2 stk egg

100 g hvetemel

Annonse

Slik gjør du det:

(gir ca 18 crêpes, 15 cm i diameter) Smelt sjokoladen med smøret i en bolle over vann som småkoker. Pisk sammen melk, vann og egg, og rør dette gradvis i melet. Tilsett sjokoladesmøret og la røren hvile i 2 timer. Stek crêpes på middels varme i en panne på 15-18 diameter. Bruk ca. 3 ss røre per stk. Vri på pannen slik at den er dekket av røre. Stek i 30-40 sekunder på første side, snu og stek i 15 sekunder på den andre. Server med pisket krem, vaniljeis, sukker eller melis. Tips: Bruk et oljet kjøkkenpapir til å stryke en svært tynn fettfilm på pannen en gang iblant.

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?

fav Tid: 180 min
Franske crêpes
fav Tid: 60 min
Konfektkake