Sjokolade i kopper - Enkel, deilig sjokolade i kopper.
Foto: Christopher Sjuve

Sjokolade i kopper

Enkel, deilig sjokolade i kopper.

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Varm opp matfløten til kokepunktet. Knekk opp sjokoladen og ha den i. Rør til det blir glatt. 

Ha i eggeplommene og rør igjen til det blir glatt. Pisk inn smøret rett før servering. 

Ha eventuelt i litt rom (eller konjakk, whisky) og ha det i små kaffekopper. 

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?

fav Tid: 60 min
Biscotti