Sjokoladeboller - Sjokoladeboller tar bare ti minutter å lage. Og bare tenk på hvordan dine sjokoladeboller kan smake; kaffe, cognac, whisky, appelsin...
Foto: Erik Hannemann

Sjokoladeboller

Sjokoladeboller tar bare ti minutter å lage. Og bare tenk på hvordan dine sjokoladeboller kan smake; kaffe, cognac, whisky, appelsin...

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Sjokoladeboller

Splitt vaniljestangen på langs og skrap ut frøene. Ha frøene i en bolle med smør, havregryn, sukker og kakao. 

Tilsett to spiseskjeer sterk kaffe, whisky eller cognac. Litt appelsinskall eller likør kan også brukes.

Kna det sammen til en jevn masse. Form små sjokoladeboller og rull dem i kokosmasse.

Sett dem gjerne kaldt. 

(Om de oppbevares kaldt holder de like lenge som smøret, se utløpsdato på pakninen).

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?

fav Tid: 180 min
Kaffegranita