Sjokoladeboller - Disse blir borte før du vet ordet av det...
Foto: Kim Holthe

Sjokoladeboller

Disse blir borte før du vet ordet av det...

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Bland halvparten av melet med sukker, salt, kardemomme og bakepulver.

Smuldre smøret i melblandingen.

Rør gjæren ut i lunken melk og tilsett melblandingen.

Rør inn mer mel til deigen slipper bakebollen og er passe fast.

Dekk med plast og la deigen heve til dobbel størrelse på et lunt sted.

Trill ut lange pøler og del opp emner. Trill bollene runde og glatte.

Del opp sjokoladen i biter, eller bruk ferdige små biter.

Plasser noen biter inn i hver bolle.

Etterhev under plast i ca. 20 min.

Pensle med egg og stek bollene i ovnen på nederste rille ved 225° i ca. 15 min.

Avkjøles på rist.

Bland sammen melis, kakao og eggehvite. Smør det på bollene og pynt med hjerter på toppen.

Oppskrift:
Levert av:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?

fav Tid: 60 min
Brød med bær