Slik gjør du det:
Stek kakebunnen i langpanne (som rullekake) i to etapper. Legg bunnene i plast til dagen etter. Krem 1: Stivpisk crème fraîche og melis. Rør inn bringebær og likør. Tilsett grovhakket nougat og marengs. Hell i oppløst gelatin under omrøring. La kremen stå kaldt ca ½ time. Krem 2: Stivpisk fløte og melis. Smelt kokesjokolade i litt kaffe, avkjøl noe og rør inn i kremen. Grovhakk nøttene og resten av sjokoladen. Rør det inn i kremen sammen med konjakk. Tilsett oppløst gelatin i en tynn stråle under omrøring. Sett kremen kaldt ca ½ time. Form kaken som en kuppel. Dekk en stor, vid og rund bolle med plastfolie og dekk den innvendig med kakebunnene. Fyll først med krem 1 og deretter med krem 2. Legg det som er igjen av kakebunnen på toppen av bollen. Kaken bør stå i minst fire timer før den hvelves. Lag sjokoladeglasur av smeltet sjokolade, smør og fløte. Dekk kaken med sjokoladeglasuren og pynt med marsipanliljer.
Oppskriften er hentet fra egg.no
KOMMENTARER
Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.