Sjokoladebursdagskake -
Foto: TV 2 © God morgen Norge

Sjokoladebursdagskake

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Pisk sammen egg og sukker til eggedosis. Rør inn vekselvis hvetemel tilsatt bakepulver,vaniljesukker og kakao og melk. Smeltet, lett avkjølt smør røres inn til slutt. Ikke rør deigen for lenge, da har kaken lett for å bli tett og kompakt. Hell i smurt/bakepapirkledt langpanne og stek ved 200 ºC i 30-40 min. Avkjøl lett før glasuren smøres over. Dryss over kokos til slutt. Glasur/smørkrem: Rør alle ingrediensene sammen. Røres det kraftig med visp, får smørkremen en lys farge og blir mer kremaktig på konsistens. Tips: Oppskriften kan deles på tre og stekes i en rund form, 22 cm.

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?