Sjokoladecookies uten melk og gluten - Her er det vanskelig å ikke bare spise røra og droppe å lage kjeks - men kjeksen er så god at det er verdt å verdt å vente!
Foto: Foto: Kathrine Kragøe Skjelvan/Glutenogmelkefri.com

Sjokoladecookies uten melk og gluten

Her er det vanskelig å ikke bare spise røra og droppe å lage kjeks - men kjeksen er så god at det er verdt å verdt å vente!

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Sett ovnen på 160 grader.

Kjør sukkeret og rapskokos godt sammen i kjøkkenmaskin – gjerne 5 minutter. Ha deretter over ett og ett egg mens du pisker godt. Tilsett vaniljesukker, siktet mel, salt og natron og rør det forsiktig sammen. Ha over hakket sjokolade og vend godt inn.

Plasser en stor teskje på stekebrettet med noen cm mellomrom, og stek i 10-12 minutter til kjeksen er lys gyldenbrun. La dem ligge på stekebrettet en stund, og løft dem så over på rist og la dem bli helt kalde (i know – DET er vanskelig!).

Oppskrift:

www.glutenogmelkefri.com

Levert av: Gluten- og melkefri inspirasjon
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.