Sjokoladefondant - Sjokoladefondant er en muffins som bare er stekt i noen få minutter, slik at den indre kjernen er flytende. Den serveres varm med iskrem og frisk frukt.
Foto: Marit Kvaale

Sjokoladefondant

Sjokoladefondant er en muffins som bare er stekt i noen få minutter, slik at den indre kjernen er flytende. Den serveres varm med iskrem og frisk frukt.

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):
Ingredienser

125 g smør

125 g sukker

150 g sjokolade, mørk

1 dl hvetemel

4 stk egg

Annonse

Slik gjør du det:

(6 stk) Smelt smøret og ha i sukker og sjokolade brukket i mindre biter. La alt smelte sammen og pass på at sukkeret har løst seg opp. Rør inn melet, og bland inn ett og ett egg. Fyll godt smurte kaffekopper eller muffinsformer med sjokolademassen. Sett kopper/former på en stekeplate og stek midt i ovnen ved 200 °C i ca. 8 min, til overflaten er stivnet. Hvelv fondantene på tallerkener. Serveres lunkne med vaniljeis og frisk frukt. 

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?

fav Tid: 20 min
Sjokoladefondant