Sjokoladefondant - En sjokoladefondant gjør alle glade... En fondant skal altså være sprø utenpå og myk inni.
Foto: TVNorge

Sjokoladefondant

En sjokoladefondant gjør alle glade... En fondant skal altså være sprø utenpå og myk inni.

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Smelt smør og sukker i en kjele over lav varme.

Ha i sjokolade i biter og la smelte forsiktig inn i smøret under forsiktig omrøring. Rør inn hvetemelet og bland inn ett og ett egg om gangen.

Fyll smurte muffinsformer, eller andre små porsjonsformer med sjokolademassen. Stek i ovnen ved 200 grader i om lag 7-10 minutter, til deigen har stivnet, men fyllet fortsatt er flytende.

Det er alltid en fordel å lage en prøve for å teste ut din ovn. Hvelv umiddelbart ut på tallerkener, la stå et minutt å sette seg. Server med is og frukt/bær.

Kan stå i en uke – ustekt – i formen  før den stekes.

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?

fav Tid: 60 min
Sjokoladefondant