Sjokoladefondue med frukt -

Sjokoladefondue med frukt

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Brekk opp sjokoladen. Varm fløten med kaffepulver til kokepunktet og smelt sjokoladen i fløten. Rør godt så blandingen blir jevn. Sett den sjokoladeblandingen på spritbluss midt på bordet med skåler med frisk frukt rundt. Dypp frukten i sjokoladen. Frukten kan selvsagt varieres etter tilgang og sesong. Store terninger av epler og pærer er godt, det samme er jordbær og aprikoser. Til servering: Frisk frukt, for eksempel halve fikener, ananasterninger, renset litchi.

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?

fav Tid: 1440 min
Italiensk konfektkake
fav Tid: 5 min
Litchi-martini