Sjokoladefondue - Sjokoladefondue går ikke av moten så lenge den er så som denne oppskriften.
Foto: Panopticon

Sjokoladefondue

Sjokoladefondue går ikke av moten så lenge den er så som denne oppskriften.

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Varm kremfløten. Tilsett sjokolade i biter og rør rundt til den har smeltet. Tilsett appelsinlikør (Grand Marnier eller Cointreau) og rør til en kremaktig konsistens.

Tips: Du kan bruke cognac i stedet for appelsinlikør.

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?

fav Tid: 45 min
Elisabeth cake
fav Tid: 10 min
Hakkespett
fav Tid: 10 min
B-52