Sjokoladefromasj -

Sjokoladefromasj

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Brekk opp sjokoladen og bland den med sukker og melk. Klipp opp gelatinpaltene og tilsett dem. Varm blandingen under omrøring så sjokolade og gelatin smelter. Avkjøl blandingen. Visp kremfløten stiv og bland den med sjokoladen. Rør forsiktig til fromasjen begynner å stivne. Hell den i dessertskål. Garner eventuelt fromasjen med revet sjokolade og krem før servering.

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?

fav Tid: 30 min
Charlotte Russe
fav Tid: 120 min
Ananasfromasjkake
fav Tid: 60 min
Sitronfromasj