Sjokoladeis med havreflarn og fruktsalat -
Foto: God Morgen Norge, TV 2

Sjokoladeis med havreflarn og fruktsalat

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Begynn med fruktsalaten. Riv fint opp det gule skallet fra godt skrubbede appelsiner. Kok skallet ca 1 min. Skjær skallet av rosa grapefrukt, klementiner og appelsinene (hvor skallet er revet av). Skjær frukten i "fileter" og bland inn med de kokte appelsinskallstrimlene. Smak til med litt melis og ev litt sitrus- eller akevittlikør. Beregn 2 havreflarn pr person. Legg 1 havreflarn på hver tallerken. Legg på 2-3 kuler av sjokoladeis på hver havreflarn. Legg 1 havreflarn over. Pynt med physalis eller frisk mynte. Legg fruktsalaten ved siden av. Server straks.

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.