Sjokoladekake i langpanne - På denne kaken skal glasuren smelte ned i selve kaken.
Foto: Hilde Aasnæs

Sjokoladekake i langpanne

På denne kaken skal glasuren smelte ned i selve kaken.

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Smelt smøret, ha i vannet og visp inn kakaoen. Avkjøl.

Bland alt det tørre bortsett fra natron sammen  og rør rundt. Visp sammen eggene med en gaffel. Bland eggene og 2/3 av rømmen i det avkjølte smøret. Dette helles i det tørre, vispes sammen til en jevn røre.Ha natron i resten av rømmen og bland inn i røra.

Stekes i langpanne på 180 grader i ca. 40 min.

Når kaken er lunken skal den prikkes med en bakepinne eller lignende, glasuren skal renne ned i hullene.

Smøret smeltes og avkjøles. Sikt melisen og kakaoen og visp alt til en glatt glasur. Glasuren smøres over kaken mens den fortsatt er lunken. Kaken er best om den får stå 1-2 dager før den spises.

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.