Sjokoladekake med appelsinsmak -
Foto: TV 2 © God morgen Norge

Sjokoladekake med appelsinsmak

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Pisk sammen egg og sukker til eggedosis. Sikt sammen hvetemel bakepulver, vaniljesukker og kakao og bland vekselvis med melk, juice, finrevet appelsinskall og smeltet smør i eggedosisen. Ikke rør deigen for lenge, da har kaken lett for å bli tett og kompakt. Hell deigen i smurt/bakepapirkledt langpanne og stek ved 200 ºC i 30-40 min. Rør sammen glasuren og smør over lunken kake. Dryss over kokos og pynt med påskemarsipan. Tips: Ønsker du en ekstra saftig og smakfull kake, smør appelsinmarmelade ev aprikossyltetøy over kaken før sjokoladeglasur smøres over.

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?