Sjokoladekake med bringebærfyll

Sjokoladekake med bringebærfyll

Dette er en vakker kake som ikke trenger mye pynt. Følger du rådene vil du enkelt kunne lage en vakker kake til festen!

Oppskrift av: Kristin Jøtun

Ingredienser

3 stk

egg

3.5 dl

sukker

225 g

margarin

2.5 dl

melk

3 ss

kakao

Fyll

100 g

Frosne bær

2 ss

melis

Slik gjør du det:

Egg og sukker vispes til eggedosis. Smelt smøret og ha i melken. Bland det tørre og ha det vekselvis i eggedosisen, sammen væsken. Bland godt.
Tilsett røren i formen. Stekes i ovnen på 175 grader i ca. 45 minutter. Bruk kakepinne for å se om kaken er stekt. Avkjøl kaken på rist.
Del kaken i to og legg den ene delen på et fat.
Pisk kremen stiv og bland inn avrent bringebær og smak til med melis.
Bre halvparten på den ene delen og leg på toppen. Smør resten av kremen på toppen og rundt kaken.
Lag fine roser rundt kanten og en pyntekant på toppen.