Sjokoladekake med godt fyll - Denne oppskriften gir ca. tolv biter.
Foto: Foto: Svein Brimi

Sjokoladekake med godt fyll

Denne oppskriften gir ca. tolv biter.

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Smelt smøret. Visp egg og sukker til lett og luftig eggedosis. Sikt kakao og bland med hvetemel og bakepulver.

Tilsett melblandingen, juice og smør og bland det forsiktig inn i eggedosisen. Hell røren i en godt smurt form, 24 cm i diameter, og stek midt i ovn ved 175° i ca. 30 min. Avkjøl kaken litt før du tar den ut av formen.

Legg gelatinplatene i kaldt vann. Rør sammen kakao, kesam, melis og vaniljesukker i en bolle. Visp fløten stiv og vend ca. 1/³ av den inn i kesamblandingen. Klem vannet av gelatinplatene og smelt dem i en liten kjele på svak varme.

Avkjøl litt før gelatinen røres inn i kesamkremen. Del kakebunnen i to og fordel kesamkremen mellom bunnene. Dekk kaken med resten av kremen.

La kaken stå kjølig i et par timer før servering.

Pynt kaken med sjokoladeeller konfekt.

Oppskrift:
Levert av:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.