Slik gjør du det:
Smelt smøret. Visp egg og sukker til lett og luftig eggedosis. Sikt kakao og bland med hvetemel og bakepulver.
Tilsett melblandingen, juice og smør og bland det forsiktig inn i eggedosisen. Hell røren i en godt smurt form, 24 cm i diameter, og stek midt i ovn ved 175° i ca. 30 min. Avkjøl kaken litt før du tar den ut av formen.
Legg gelatinplatene i kaldt vann. Rør sammen kakao, kesam, melis og vaniljesukker i en bolle. Visp fløten stiv og vend ca. 1/³ av den inn i kesamblandingen. Klem vannet av gelatinplatene og smelt dem i en liten kjele på svak varme.
Avkjøl litt før gelatinen røres inn i kesamkremen. Del kakebunnen i to og fordel kesamkremen mellom bunnene. Dekk kaken med resten av kremen.
La kaken stå kjølig i et par timer før servering.
Pynt kaken med sjokoladeeller konfekt.
KOMMENTARER
Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.