Slik gjør du det:
Sjokoladekake
Begynn med å smelte sjokolade og smør sammen over et vannbad, og sett det til siden så lenge.
Pisk sammen eggeplommene med sukker og vanilje og tilsett eventuelt espressopulver.
Tilsett den avkjølte sjokoladeblandingen og miks det videre i ett minutt til. Sett til side.
Pisk eggehvitene i en annen bolle.
Vend den piskende marengsen i sjokoladerøren i flere omganger.
Hell det i en form på 23 cm som du har dekket med bakepapir og sprayet.
Sett det hele i en forvarmet ovn på 180 grader i ca 35-40 minutter.
Mens kaken står i ovnen lager du deilig Daim-iskrem.
Daim-iskrem
Begynn med å finmale Daim-godteri.
Pisk eggeplommer og egg sammen med melis, kaffe og vanilje til det er blir en fin eggedosis.
Vend i pisket kremfløte med en slikkepott.
Ha i Daim-godteri.
Vend det forsiktig inn.
Hell det i en boks som har et tett lokk.
Sett den i fryseren i minst 5 timer.
Når kaken er ferdig stekt, server kake med iskrem ved siden av og deilig smeltet sjokolade.
KOMMENTARER
Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.