Sjokoladekake med kardemomme og kanel - Kaken er uten egg, og om du bytter ut margarinen med melkefri margarin, er den også melkefri.
Foto: Foto: Mona Gundersen

Sjokoladekake med kardemomme og kanel

Kaken er uten egg, og om du bytter ut margarinen med melkefri margarin, er den også melkefri.

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Bland de tørre ingrediensene, og smuldre i myk margarin. Rør i vann eller eplejuice.

Fordel røren i rund kakeform (26 cm), eller i en bakepapirkledt langpanne. Stekes på 180 grader i ca 40 min. Avkjøl på rist.

Smelt margarin i en gryte. Rør i alle ingrediensene. Glasuren smøres utover kaken med en gang, da den stivner fort.

Tips: Kaken egner seg godt til å fryse. Ønsker du en krydderkakevariant, kan du tilsette mer kanel og kardemomme, og eventuelt bruke noe mindre kakaopulver.

Oppskriften er hentet fra boken Allergikokebok for hele familien av Ann Eli Mavrakis (Cappelen Damm)

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.