Sjokoladekake med kokos -
Foto: Clotilde Dusoulier

Sjokoladekake med kokos

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Rør ut kakaopulveret i 4 spiseskjeer vann. 

Forvarm ovnen til 180 grader. 

Kle en 25 cm kakeform med papir. 

Dekk et bakebrett med bakepapir og ha på kokosmassen. Sett det i ovnen i åtte minutter eller til det er gyllent. Rør om midtveis. Ta det ut av ovnen (men ikke skru av ovnen). 

I en kjøkkenmaskin, bland sammen sukker og smør. Bland til det er hvitt og luftig. Ha i yoghurt og ett og ett av eggene, slik at de blander seg godt inn. Ha i kakaoblandingen og bland igjen.

I en bolle, bland sammen mel, bakepulver, salt og kokos. Bland melblandingen med resten, men rør så lite du kan. 

Ha kakerøren i kakeformen, glatt ut toppen med en spiseskje. Bak i 30 minutter, eller til toppen av kaka gir motstand om du trykker på den (eller stikk inn en kniv og se om den kommer ut helt ren). Om du baker den for hardt, blir det fort for tørt. 

La den hvile noen minutter før du tar den ut av formen og lar den kjøle seg helt ned. 

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?