Sjokoladekake med kremfyll og firkløverglasur -
Foto: TV 2 © God morgen Norge

Sjokoladekake med kremfyll og firkløverglasur

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Start med bunnen. Pisk egg og sukker til eggedosis. Vend inn hvetemel, bakepulver, kakao og kaffe. Vend lett om til en glatt røre. Hell deigen i en smurt 24 cm rund form. Stek i varm stekeovn 175 °C på nederste rille i ca 45 min. Blir kaken mørk på toppen dekk ev med litt bakepapir mot slutten av steketiden. Avkjøl på rist.

Pisk fløten stiv og vend inn i vaniljekremen, Del kaken i tre lag , fordel kremen på to av bunnene og legg oppå hverandre på et kakefat , legg den siste bunnen på toppen . Brekk firkløver sjokoladen i biter , varm opp melk i en kasserolle og legg i sjokoladebitene, trekk kasserollen vekk fra platen, tilsett smør og sikt i melis og rør om til en glatt krem. Bre glasuren over kaken.

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?

fav Tid: 60 min
Opp-ned-kake
fav Tid: 60 min
Nøttekake