Sjokoladekake med myk midte - Stekt overflate danner en deilig kontrast til det myke i midten på denne sjokoladekaken.
Foto: Astrid Hals/egg.no

Sjokoladekake med myk midte

Stekt overflate danner en deilig kontrast til det myke i midten på denne sjokoladekaken.

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):
Ingredienser

4 stk egg

200 g melis

125 g hvetemel

250 g smør

250 g kokesjokolade, lys

Annonse

Slik gjør du det:

Pisk lett sammen egg og melis. Tilsett smør og sjokolade, som er smeltet over svak varme. Rør inn hvetemelet. Hell røren i en springform og stek kaken ved 200 °C i 20-25 minutter. Kaken skal ha tørr overflate, men være myk i midten. Avkjøl kaken, dryss over melis og server pisket krem til.

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?

fav Tid: 60 min
Sjokoladeterte
fav Tid: 240 min
Sjokoladekake