Sjokoladekake med peanøttsmørkrem - Denne kaka er lett å lage og har en deilig smak av både sjokolade og peanøtter. Det er lett å falle for fristelsen og kalle det en snickerskake. Kaken er helt uten gluten, melk og egg*.
Foto: Kathrine Kragøe Skjelvan/Glutenogmelkefri.com

Sjokoladekake med peanøttsmørkrem

Denne kaka er lett å lage og har en deilig smak av både sjokolade og peanøtter. Det er lett å falle for fristelsen og kalle det en snickerskake. Kaken er helt uten gluten, melk og egg*.

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Kakebunn

Bland alt det tørre godt. Bland så det våte og rør det kjapt sammen. Ha røren over i en rund form med bakepapir i bunnen. Stek på 180 grader i ca 30 minutter.

Bland alle ostekremingrediensene i en bolle og bland godt. Smak til med kakao til du får ønsket smak.

La kaken avkjøles helt før den løsnes fra forma og glasuren has over.

Peanøttsmørkrem

Pisk rapskokos, peanøttsmør, melis, frysepulver og fløte sammen. Hakk gjerne litt peanøtter grovt og strø over.

Topping

Karamellsaus og sjokoladesaus til is fra Freia. Begge fri for gluten og melk.

*Merk at kaken er uten tilsatt egg, men jeg kan ikke garantere for innholdet av egg i de øvrige ingrediensene, så sjekk innholdsfortegnelser på øvrige ingredienser for å være på den sikre siden.

Oppskrift:

www.glutenogmelkefri.com

Levert av: Gluten- og melkefri inspirasjon
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.