Sjokoladekake med vaniljekrem - Denne sjokoladekaken har to lag med deilig vaniljekrem. Den er ikke vanskelig å lage

Sjokoladekake med vaniljekrem

Denne sjokoladekaken har to lag med deilig vaniljekrem. Den er ikke vanskelig å lage

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

I ovn ved 175° i ca. 50 minutter. Rør smør og sukker hvitt. Smelt sjokoladen i kaffe, avkjøl det og rør det i smørkremen vekselvis med moste poteter. Rør inn ett egg om gangen, deretter hvetemel blandet med bakepulver. Fyll røren i godt smurt form, ca. 24 cm i diameter og stek kaken nederst i ovnen til den er fast. Lag vaniljekrem etter anvisningen. Del kaken i to bunner som legges sammen med vaniljekrem mellom. Smelt sjokoladen til glasuren i kaffe og hell det over kaken. Kaken er godt egnet til dessert sammen med friske bær eller frukt. 

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?