Sjokoladekake som ikke trenger å stekes -
Foto: Øystein Westlie

Sjokoladekake som ikke trenger å stekes

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Denne kaka er veldig enkel å lage. Det eneste som kreves er at du smelter sjokoladen, hakker litt aprikoser og nøtter og blander alle ingrediensene. Etter en tur i kjøleskapet er kaka klar til å spises. 1. Kle en bakeform med plastfolie. Brekk sjokoladen i mindre biter og ha bitene i en kasserolle sammen med sirup og smør. La det smelte sammen på middels varme. 2. Brekk kjeksen i mindre biter og ha i en bolle. Skjær opp aprikosene i småbiter og hakk valnøttene. Ha dette oppi bollen. Tilsett rosinene og Rice Krispies og bland alt godt. Slå over sjokoladeblandingen og rør det hele sammen. 3. Så heller du blandingen over i forma. Bruk slikkepotten til å få med deg all røra. Så presser du massen godt sammen ved hjelp av en sleiv. La forma stå i kjøleskapet i 1-2 timer før du skjærer opp kaka. Oppskriften er hentet fra "Vi baker!" av Marit Røttingsnes Westlie.

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?

fav Tid: 240 min
Bringebærgele-kake