Sjokoladekake uten mel - I denne kaken er alt hvetemel erstattet med mandler og sjokolade. Server den gjerne med krem og bær.
Foto: Foto: Svein Brimi

Sjokoladekake uten mel

I denne kaken er alt hvetemel erstattet med mandler og sjokolade. Server den gjerne med krem og bær.

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Mal mandler og kokesjokolade fint hver for seg i en food processor. Sett til side.

Rør smør og sukker hvitt. Tilsett ett og ett egg i blandingen.

Rør inn kakao, bakepulver og mandel-/sjokoladeblandingen. Fyll røren i en smurt springform, 24 cm i diameter (ikke dryss mel i formen).

Stek kaken på nederste rille i ca. 1 time ved 180 grader. Sjekk med en pinne om kaken er ferdig.

Dryss melis over kaken før servering.

Oppskrift:
Levert av:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?

fav Tid: 60 min
Rabarbrakake