Sjokoladelangpanne med helnøttglasur - Denne myke sjokoladekaken rører du sammen i en fei! Glasuren er laget med deilig Helnøttsjokolade. Oppskriften er til stor langpanne.
Foto: Foto: Kristine Ilstad/detsoteliv.no

Sjokoladelangpanne med helnøttglasur

Denne myke sjokoladekaken rører du sammen i en fei! Glasuren er laget med deilig Helnøttsjokolade. Oppskriften er til stor langpanne.

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Bland alle de tørre ingrediensene i en stor bakebolle. Tilsett kulturmelk og rør deigen godt sammen. Bruk stålvisp for å fjerne alle klumper.

Hell deigen i en stor, bakepapirkledd langpanne (ca 30x40 cm). Stek kaken midt i ovnen ved 200°C i ca 30 min. Avkjøl kaken i formen. Hvelv kaken ut av formen og fjern bakepapiret.

Kok opp kremfløten i en liten kjele. Brekk i Helnøttsjokolade og la den smelte i fløten på svak varme. Rør glasuren blank og jevn. Smør glasuren over den avkjølte kaken. La kaken stå kjølig til glasuren har stivnet. Del kaken opp i passe store firkanter.

Oppskrift:

Detsoteliv.no

Levert av:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.