Sjokolademousse fra Valencia -

Sjokolademousse fra Valencia

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Brekk sjokoladen i biter og smelt i en kjele over forholdsvis svak varme. Visp inn kakao. Rør inn smøret, halvparten om gangen. Visp inn én og én eggeplomme til blandingen er lett og luftig. Stivpisk eggehvitene. Visp inn melis til hvitene blir litt seige. Bland dem forsiktig inn i sjokoladen, litt om gangen. Fordel moussen i dessertglass og avkjøl. Hell ganske lite vann i en kjele. Ha i sukker og tilsett apppelsinskall. Rør mens det koker, til vannet er fordampet. Pynt glassene med appelsinskall før servering.

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?

fav Tid: 180 min
Sjokolademoussekake
fav Tid: 30 min
Sjokolademousse