Sjokoladeostekake - Spennende, kremete og smakfull kake!
Foto: Svein Brimi

Sjokoladeostekake

Spennende, kremete og smakfull kake!

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Bland alle ingrediensene til bunnen i en hurtigmikser og kjør det sammen til en jevn masse. Klem kjeksmassen ut i en kakeform til en jevn kakebunn.

Kjør alle ingrediensene til ostekremen i en food processor til det er godt blandet.

Hell ostefyllet forsiktig over kakebunnen så ikke bunnen løser seg opp.

Stek kaken ved 170 grader i ca. 1 time eller til kaken så vidt er fast.

Bland sammen creme fraiche og melis til glasuren. Ta kaken ut av ovnen og hell over glasuren. Fordel den jevnt over kaken og sett kaken inn i ovnen igjen i 10-15 minutter. Ta ut kaken og avkjøl den helt.

Dryss over kakao og revet hvit sjokolade før servering.

Oppskrift:
Levert av:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.