Sjokoladepålegg - Om du lager ditt eget sjokoladepålegg vet du i alle fall hva du spiser. Og så kan du selv bestemme hvor mye sukker du har i.
Foto: Erik Hannemann

Sjokoladepålegg

Om du lager ditt eget sjokoladepålegg vet du i alle fall hva du spiser. Og så kan du selv bestemme hvor mye sukker du har i.

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):
Ingredienser
4 porsjoner

Annonse

Slik gjør du det:

Forvarm ovnen til 180 grader. 

Legg alle nøttene på et stekebrett og bak dem i ovnen i omtrent 10 minutter. Pass på at de ikke svir seg. 

Kjør nøttene i en kjøkkenmaskin i omtrent 5-6 minutter, eller til oljenbegynner å skille seg. 

Om nøttene er så varme at sjokolade vil smelte, så har du det rett oppi. Ellers kan du smelte den først (på lav, lav varme). 

Ha også i honning. Smak deg fram, men begyn med bare noen spiseskjeer. 

Den vil bli for stiv om du setter den i kjøleskapet. 

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.