Sjokoladepai - Nydelig pai fylt med verdens beste sjokoladefyll!
Foto: Foto: Svein Brimi

Sjokoladepai

Nydelig pai fylt med verdens beste sjokoladefyll!

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Smuldre smør og mel og ha i sukker. Rør inn eggeplommer og vann. Bland gjerne deigen i en food processor. Sett deigen kaldt i 1/2 time.

Trykk deigen ut i en paiform. Skjær vekk overflødig deig. Stek bunnen ved 200 grader i ca. 10 minutter til den er litt gyllen.

Brekk sjokoladen i biter og smelt dem i en bolle som står i en kjele med kokende varmt vann. Rør forsiktig i sjokoladen når den er smeltet.

Ha sjokoladen i en bolle sammen med egg, sukker, sirup og smeltet smør. Rør alt sammen til en jevn røre og fyll den i paiskallet.

Sett paien på nederste rille i stekeovnen ved 180 grader og stek i 35-40 minutter. Legg på halve nøtter til pynt etter ca 15 minutter, slik at de ikke faller ned i sjokoladefyllet.

Paien kan gjerne lages dagen før servering.

Oppskrift:
Levert av:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?

fav Tid: 90 min
Rabarbrapai