Slik gjør du det:
Forvarm ovnen til 180 grader. Bak hasselnøttene i 15-20 minutter. Følg med så de ikke brenner seg. Rist litt på brettet innimellom. (Du kan også riste hassenøttene i en tørr stekepanna.)
Smelt kokesjokolade så forsiktig du klarer. Bruk helst vannbad. Rør så lite du klarer, bare dytt sjokoladebitene som ikke er smeltet ned i den smeltede underveis.
Legg bakepapir i en form. Hell i sjokoladen. Hakk nøttene og strø dem over. Strø også over kandisert frukt, roseblader og litt havsalt. La det stivne - gjerne i kjøleskap.
Roseblader: Se link til oppskrift nedenfor. (Roseblader er spiselige og du krystalliserer dem ved å pensle med eggehvite og dyppe i sukker og lar det tørke over natta.)
KOMMENTARER
Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.