Sjokoladepops med tutti frutti strø - Herlige cake pops som smelter på tungen
Foto: http://rachel.blogg.no

Sjokoladepops med tutti frutti strø

Herlige cake pops som smelter på tungen

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Smuldre kakerestene i en bolle. Her kan du eventuelt bruke en pose posekake og smuldre opp det ferdige resultatet. 

Tilsett vaniljekrem. Deigen skal være fast, så ikke tilsett for mye. Prøv deg med en og en spiseskje. 

Trill kuler. Størrelsen velger du selv.

Putt i fryseren i 30 minutter

Smelt litt av sjokoladen i vannbad og dypp enden av pinnen i sjokoladen. Press forsiktig ned i en av kulene. 

Sett tilbake i frysereni to timer. 

Varm opp resten av sjokoladen og dypp hele ned i sjokolade

Dypp derretter i ditt favorittstrø. Her er det viktig at du er rask. Sjokoladen stivner så og si med en gang på den fryste cake popsen.

Server

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.