Sjokoladepudding - Denne oppskriften er like god som dessert som til kakefyll
Foto: Manuela Kjeilen

Sjokoladepudding

Denne oppskriften er like god som dessert som til kakefyll

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Hell sukker, maisenna, salt og kakao i en kjele og rør det godt sammen. Tilsett eggeplommene og pisk alt lett sammen.

Rør inn melk og sett kjelen på komfyren på middels varme. La den stå i 8 minutter mens du rører hele tiden.

Ta kjelen av platen, tilsett sjokolade og smør og rør det godt sammen.

Hell blandingen gjennom en sil og over i en bolle.

Sett bollen i en større bolle fylt med kaldt vann, da blir blandingen raskt avkjølt.

Dekk med plastfolie og sett den kaldt noen timer, eller fordel blandingen i søte miniglass og sett dem kaldt i noen timer før servering.

Oppskrift:

Passionforbaking.com

Levert av:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Med kommersielt innhold
Med kommersielt innhold
Med kommersielt innhold