Sjokoladerull med vaniljekrem og bringebær

Sjokoladerull med vaniljekrem og bringebær

Lag en enkel rullekake med en herlig smakskombinasjon.

Oppskrift av: Anita Bakker

Ingredienser

3 stk

egg

1.5 dl

sukker

1.5 dl

potetmel

4 ss

kakao

VANILJEKREM

1 kurv

Bringebær, evt. bringebærsyltetøy

Slik gjør du det:

Pisk egg og sukker til eggedosis. Sikt i det tørre og bland det forsiktig sammen til en jevn og klumpfri røre.
Bre deigen utover en bakepapirkledd langpanne i et jevnt lag. Stek kaken midt i ovnen ved 220 i ca. 7 min. Ikke stek kaken for mye, da kan den bli vanskelig å rulle.
Hvelv kaken straks over på et klede eller et bakepapir som er strødd med sukker. Dra forsiktig av bakepapiret (som dekket bunnen av langpannen) og avkjøl kaken med den varme langpannen over.
Pisk fløten til krem og bland forsiktig inn vaniljekremen. Bre kremen utover kaken i et passe tykt lag. Dryss over hele bringebær eller bre over syltetøy. Resten av kremen kan serveres ved siden av kaken.