Sjokoladerullekake med sitronkrem og friske bær

Sjokoladerullekake med sitronkrem og friske bær

Oppskrift av: Wenche Andersen
60 minutter
Kake

Ingredienser

4 porsjoner

4 stk

egg

135 g

sukker

4 ss

kakao

Sitronkrem

100 g

melis

Til servering

Slik gjør du det:

Visp egg og sukker til eggedosis. Sikt i det tørre og bland lett om med en slikkepott. Dekk et stekebrett med bakepapir og bre ut deigen i et rektangel ca 30x40 cm. Stek på midterste rille i varm stekeovn 200 ºC i 8-10 min, til den så vidt har stivnet. Hvelv den stekte kaken over på et sukkerstrødd bakepapir, legg et kaldt stekebrett over, slik at kaken blir avkjølt, pass på at den holder seg myk. Rør sammen mykt smør, melis, eggeplomme, revet skall og saft av sitron. Bre over den avkjølte kaken og rull sammen. Server med friske bær.