Sjokoladerullekake med vaniljekesam -
Foto: TV 2 © God morgen Norge

Sjokoladerullekake med vaniljekesam

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):
Ingredienser

4 stk egg

135 g sukker

4 ss kakao

80 g hvetemel

1 ss potetmel

1 ts bakepulver

Fyll

1 beger vaniljekesam

Annonse

Slik gjør du det:

Visp egg og sukker til eggedosis. Sikt i det tørre og bland lett om med en slikkepott. Dekk et stekebrett med bakepapir og bre ut deigen i et rektangel ca 30 x40 cm. Stek på midterste rille i varm stekeovn 200 °C i 8-10 min, til den så vidt har stivnet. Hvelv den stekte kaken over på et sukkerstrødd bakepapir, et kaldt stekebrett over, slik at kaken blir avkjølt, pass på at den holder seg myk. Rør godt opp et beger med vaniljekesam og bre utover kaken, men ikke helt mot kanten på langsiden som vender fra deg. Rull kaken fast sammen fra langsiden som vender mot deg, pakk den inn i bakepapiret og la den avkjøles helt før den skjæres i skiver. Server alene eller sammen med litt frisk eller hermetisk frukt.

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.