Sjokoladerullekake med vaniljekesam

Sjokoladerullekake med vaniljekesam

Oppskrift av: Wenche Andersen
45 minutter
Kake

Ingredienser

4 stk

egg

135 g

sukker

4 ss

kakao

Fyll

1 beger

vaniljekesam

Slik gjør du det:

Visp egg og sukker til eggedosis. Sikt i det tørre og bland lett om med en slikkepott. Dekk et stekebrett med bakepapir og bre ut deigen i et rektangel ca 30 x40 cm. Stek på midterste rille i varm stekeovn 200 °C i 8-10 min, til den så vidt har stivnet. Hvelv den stekte kaken over på et sukkerstrødd bakepapir, et kaldt stekebrett over, slik at kaken blir avkjølt, pass på at den holder seg myk. Rør godt opp et beger med vaniljekesam og bre utover kaken, men ikke helt mot kanten på langsiden som vender fra deg. Rull kaken fast sammen fra langsiden som vender mot deg, pakk den inn i bakepapiret og la den avkjøles helt før den skjæres i skiver. Server alene eller sammen med litt frisk eller hermetisk frukt.