Sjokoladestenger med appelsin - Det greieste er å kjøpe ferdige, kandiserte appelsiner.
Foto: Clotilde Dusoulier

Sjokoladestenger med appelsin

Det greieste er å kjøpe ferdige, kandiserte appelsiner.

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):
Ingredienser

Annonse

Slik gjør du det:

Del opp kandisert appelsin i 5 centimeter lange striper. Smelt sjokoladen i vannbad (sett en bolle som tåler vann over en kjele med kokvarmt vann). Legg en håndfull kandisert appelsin i sjokoladen. Rør rundt slik at at sjokoladen dekker alt.

Bruk en gaffel (det finnes egne, store konditorgaffler til dette formålet) og løft ut sjokoladebitene, la dem renne litt av og legg dem på bakepair (eller en feuille guitare, som er nok et konditorverktøy). 

La det kjøle av til sjokoladen har blitt helt hard.

Disse tegner seg godt som presanger du kan gi bort!

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?