Sjokoladetrøffelkjeks - Sprø utenpå, myke inni...
Foto: Manuela Kjeilen

Sjokoladetrøffelkjeks

Sprø utenpå, myke inni...

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Forvarm stekeovnen til 180 ºC.

Jeg bruker varmluft her for da blir kjeksene litt mer fluffy.

Smelt sjokoladen over vannbad eller i mikrobølgeoven og sett den til side.

Bland sammen mel, kakaopulver, bakepulver og salt og sett det til side.

Ha sukker og smør i en mikserbolle og miks dette fluffy, cirka 3 minutter.

Tilsett eggene og miks videre.

Tilsett så den avkjølte sjokoladeblandingen og vaniljeekstrakten og miks videre i 3 minutter.

Ta bollen fra mikseren og bland i mel- og kakaoblandingen, etterfulgt av sjokoladeknappene (eller grovhakket sjokolade).

Dekk to stekebrett med bakepapir. Jeg bruker en iskremskje til å forme kuler og legger ca. 9 stykker på hvert brett.

Fukt en varm skje og trykk kjeksene litt ned med baksiden av skjeen før du setter brettet inn i den forvarmede ovnen.

Stek kjeksene i 12–15 minutter.

Avkjøl.

 

Oppskrift:

passionforbaking.com

Levert av:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.