Sjokoladetrøfler med ulike dryss - Det er enkelt å lage sjokoladetrøfler.
Foto: Erik Hannemann

Sjokoladetrøfler med ulike dryss

Det er enkelt å lage sjokoladetrøfler.

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):
Ingredienser

Annonse

Slik gjør du det:

Knekk opp sjokoladen og ha den i en bolle som tåler varme.

Varm opp fløte til kokepunktet. Hell den over sjokoladen. Rør rundt til all sjokoladen har smeltet. Sett den kaldt (kjøleskap).

Etter en eller to timer er sjokoladen passe stiv. Den skal nå formes til kuler. Trill den mellom hendene. Den kan være lurt å la hendene bli kalde i kaldt vann, så smelter ikke sjokoladen så raskt.

Rull sjokoladekulene i det du vil, for eksempel:

Kakao, melis, hakket sjokolade, tørket frukt, hakkede nøtter

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?

fav Tid: 120 min
Sjokoladesalami