Sjokoladetrøfler - Det er en teknikk du må kunne. Den her heldigvis enkel.
Foto: Clotilde Dusoulier

Sjokoladetrøfler

Det er en teknikk du må kunne. Den her heldigvis enkel.

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Rull sjokoladetrøflene i det du ønsker. Her er noen forslag:

Kakaopulver

Kokos

Melis

Mandelmel

 

Dette blir omtrent 50 stk.

Lag ganache dagen i forveien

Legg hakket sjokolade og salt i en medium bolle.

Kok opp fløten i en liten kjele. Hell en tredjedel i midten av sjokoladen. Rør kraftig rundt med en slikkepott. Gjør det samme med resten av fløten (altså to omganger til).

Ha i smøret og rør til det er godt blandet. Ha i alkoholen, om du bruker det.

Gratulerer! Du har nettopp laget ganache!

Dekk til og vent til neste dag.

 

 

Lag sjokoladetrøfler

Ha i de pulveriserte ingrediensene i en skål, så blir jobben enklere.

Bruk en skje, og ta små biter av ganache i hendene. Trill dem til små kuler (du kan bruke plastikkhansker).

Form noen av gangnen, rull dem i det pulveret du ønsker.

Avhengig av temperaturen på kjøkkenet ditt, så vil ganachen etter hvert bli for bløt å jobbe med. Sett den i kjøleskapet i 30 mintter, så kan du begynne å jobbe igjen.

Lagre trøflene i kjøleskapet, lett tildekket, i minst en dag før du spiser dem eller gir dem bort.

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?