Sjuves carpaccio - Det er rått enkelt.
Foto: Erik Hannemann

Sjuves carpaccio

Det er rått enkelt.

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Rens bort eventuelle slintrer.

Hakk kjøttet og legg det i firkanter på en tallerken - så store du vil.

Ha på salt og nykvernet peper.

Ha gjerne litt forskjellig over de ulike bitene.

Forslag:

sesamolje

parmesan

reddikbiter

sylteagurk

etc

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?

fav Tid: 90 min
Roastbiff