Sjuves sjokoladefudge - Dette er supert godterisnadder! Men, du må nesten ha et digitalt steketermometer for å være på den sikre siden.
Foto: Erik Hannemann

Sjuves sjokoladefudge

Dette er supert godterisnadder! Men, du må nesten ha et digitalt steketermometer for å være på den sikre siden.

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):
Ingredienser

4 dl sukker

2 dl kremfløte

200 g sjokolade

2 ss smør

Annonse

Slik gjør du det:

Ha sukker og fløte i en tykkbunnet kjele.

Bruk et steketermometer - helst digitalt. Varm blandingen opp til 115 grader. Ta av platen. Vent til blandingen har kjølnet til ca 40-55 grader. Knekk opp sjokoladen og ha den i sammen med smøret. Rør det ut til en jevn masse.

Når temperaturen er omtrent 40 grader heller du blandingen i en smurt, firkantet beholder. La det kjøle seg helt ned - gjerne i kjøleskapet.

Spis og kos deg!

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?

fav Tid: 45 min
Sjokoladekonfekt
fav Tid: 45 min
Steinsoppkonfekt
fav Tid: 90 min
Brownies