Slik gjør du det:
Sil stekesjyen og tilsett soyasaus og rødvin. Kok opp sjyen, rør ut maisennamel i litt kaldt vann og spe til du får en passe tykk saus. La sausen småkoke i ca. 15 minutter. Smak til med salt og pepper.
5 dl stekesjy
2 ss maisenna
1 dl kaldt vann
1 ss soyasaus
1 dl rødvin
0,5 ts salt
0,5 ts pepper, sort og nykvernet
Annonse
Slik gjør du det:
Sil stekesjyen og tilsett soyasaus og rødvin. Kok opp sjyen, rør ut maisennamel i litt kaldt vann og spe til du får en passe tykk saus. La sausen småkoke i ca. 15 minutter. Smak til med salt og pepper.
Oppskrifter A-Å:
KOMMENTARER
Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.