Sjysaus til påskestek -
Foto: Kim Holthe

Sjysaus til påskestek

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Sil stekesjyen og tilsett soyasaus og rødvin. Kok opp sjyen, rør ut maisennamel i litt kaldt vann og spe til du får en passe tykk saus. La sausen småkoke i ca. 15 minutter. Smak til med salt og pepper.

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?

fav Tid: 15 min
Appelsinsaus
fav Tid: 30 min
Rødvinsaus
fav Tid: 240 min
Klassisk lammelår