Skaterullade i svart tang med karridressing -

Skaterullade i svart tang med karridressing

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Fileter skatevingene og fjern skinnet. Smør et stykke folie og legg filetene utover. Legg et lag tang på. Befri torskefiletene for ben og eventuelt skin. Kjør det til en glatt farse med litt salt i kjøkkenmaskin. Ha i eggene ett av gangen og tilsett kremfløten sammen med de friske krydderurter og litt sitronsaft. Smak til med salt og pepper. Smør et tynt lag med torskefarse ut over tangen og rull sammen så den lukker med fiskekjøttet rundt. Damp ruladen i ovnen i vannbad ved 160°C i ca 25 min, ta den ut av ovnen og avkjøl. Karridressing: Hakk hvitløken og rør sammen med yoghurt og rømme. Smak til med karri, salt, pepper, sitronsaft og frisk klippet karse. La dressingen trekke i et par timer før servering. Serveres til tomatkjøtt og frisk salat. Oppskriften er hentet fra boken, Velbekomme!. Ønsker du å bestille boken, kan du sende en e-post til Lysebu.

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?

fav Tid: 30 min
Stekte skatevinger