Skinkegryte fra Bretagne -

Skinkegryte fra Bretagne

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Bruk strimlet svinekjøtt. Brun det sammen med hakket løk i smør og olje. Hell på fløte og vann , og la kjøttet trekke i 20 minutter. Riv sitronskallet og press ut saften. Grovriv et syrlig eple. Kok retten videre med sitronskall og sitronsaft, eplemos og revet eple. Smak til med salt og pepper. Kok potetene eller potetkrokettene og server til retten.

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?