Skinkegryte med tyttebærsaus -

Skinkegryte med tyttebærsaus

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Visp sammen fløte, mel, buljongterning, soyasaus og tyttebærsyltetøy og gi det et oppkok under omrøring. Brun kjøttet og legg det i sausen. La det trekke i 15-20 minutter. Smak til med salt og dryss persille over. Server med kokte poteter, erter og tyttebærsyltetøy.

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?

fav Tid: 45 min
Appelsinkoteletter