Skinkeruller på salatseng -
Foto: TV2

Skinkeruller på salatseng

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Kremost bør være temperert. Rør sammen ost og kesam, smak til med finhakkede urter og sitron. Legg 1 ss osteblanding på hver skinkeskive og rull sammen. Legg ruccolasalat på et serveringsfat, drypp over god olivenolje, flaksalt, grovmalt pepper og litt presset sitron. Legg de ostekremfylte skinkerullene over Urtesalat Anrett rikelig med ruccolasalat, kruspersille, litt rosmarin i en salatbolle. Dryss over treninger av hvit gjeitost, for eksempel fast Snøfrisk eller bruk en mildere ost som for eksempel Jarlsberg. Fortsett med å drysse over lettstekte små brødtreninger (stek i olivenolje og litt finhakket hvitløk). Drypp over god olivenolje, lagret balsamicoeddik og litt flaksalt.

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?