Skinkesalat - Skinkesalaten er kjempegod på brødskiva eller som tilbehør til stekt kjøtt.
Foto: Astrid Hals

Skinkesalat

Skinkesalaten er kjempegod på brødskiva eller som tilbehør til stekt kjøtt.

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

1. Rør sammen rømme og majones. 2. Skjær ingrediensene i terninger og bland det inn i sausen. 3. Smak til med pepper og karri.

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?

fav Tid: 90 min
Skinkepaté