Skinnstekt ørret med eple- og gresskarsaus -
Foto: TV2

Skinnstekt ørret med eple- og gresskarsaus

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Begynn med sausen. Kok opp eplemosten, tilsett eple i båter og la eplebåtene trekke i eplemosten i 1-2 min til de er knapt møre. Ta opp eplebåtene og kok eplemosten inn til det halve. Tilsett crème fraîche og kok til sausen tykner. Skarp skjellene av skinnsiden på ørreten. Skarp fra spolen (halen) og opp. Bruk en skarp kniv. Skjær ørretfileten opp i skiver, og grill eller stek i smør med skinnsiden ned til skinnet er sprøtt og brunstekt og ørreten er gjennomstekt. Dryss på salt og pepper. Tilsett syltet gresskar i sausen rett før servering. Smak til med salt, pepper og ev litt sukker. Server med kokte poteter, brokkoli varme eplebåter og sausen.

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.